You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Изтока среща запада, а в случая Балканите.

Изтока среща запада, а в случая Балканите.

Глобализацията в професионалната кухня е факт. Българинът все по-често пътува зад граница, достига дори до най затънтенитее места на земното кълбо, изживява нов кулинарен опит, вдига летвата за вътрешното си възприятие за качествена и разнообразна храна, става все по-претенциозен и най-важното, обича да експерериментира, както и да плати за това.


Изтока среща запада, а в случая Балканите.
Българския шеф готвач също се интересува, пробва и създава рецепти и е готов да предложи в менюто си нещо пикантно с вкус на червени чили чушки, джинджифил, лимонена трева, галангал и куркума, които са в основата на азиатската кухня.
Следвайки световните кулинарни трендове Unilever food solutions създаде своята Knorr Asian selection, която покрива вкусово със своите съставки голяма част от азиатските автентични продукти, необходими за създаване на тайландски, виетнамски или други ястия от Югоизточна Азия.


Ние като основен онлайн доставчик на UFS, разполагаме с необходимите продукти за вашето меню. А ако желаете да видите рецепти и други материали, посетете сайта www.ufs.com където ще намерите огромно количество от материали, информация и най-вече рецепти на автентични тайландски ястия.

Напиши отговор

Всички полета са задължителни

Име:
Имейл: (Не се публикува)
Коментар: