You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

За нас

За нас

Няма човек на света, който да ползва дигитални устройства и да не е чувал за Amazon, Ali Baba, Ebay и много други успешни онлайн платформи за пазаруване. Признайте си, вие сте също част от тази нова технологична вълна, където с два клика получавате желаният продукт, дори да се намира на края на света. Последните години, България стана част от бързия растеж на онлайн търговията, за сега дялът ни е по-малък, но определено българския консуматор се учи много бързо, това го доказва и статистиката. А специалисти дори твърдят, че онлайн търговията ще се удвои в следващите 5 години. Дрехите и парфюмите са водещи в прокупките ни, на трето и четвърто място се нареждат електрониката (мобилни телефони и таблети) и домашните устройства (печки, хладилници и други). Голямото разнбообразие от онлайн търговци ни дава правото и възможността на избор, като можем да сравним цени, модели, изберем определена марка. След акто направим избора, трябват ни 2-3 клика и стоката е вече наша, остава само да изчакаме няколкото дни за доставка. Лесно, нали!

До тук всичко е чудесно, но вие като шеф готвач, като мениджър напитки и храна в хотел или собственик на ресторант, кетъринг компания или фаст фууд заведение, дали сте имали тази възможност до сега, да пазарувате професионални продукти онлайн за заведението си! Ние от Chefsplace.BG отчитаме сериозно фактора време в ресторантския бизнес. Времето е нещо, което винаги не стига и за това, ние създадохме нашата онлайн платформа за пазаруване, което е насочена само и единствено към бизнес клиенти като вас. Нашето желание е да направите своя продуктов избор и с два клика да гарантирате наличността на продукта в заведението си. Дали ще бъде тъмен сос за месо, дресинг за салата, майонеза или универсална подправка, двата клика и бързата доставка на куриер, ще ви даде възможността да разполагате с времето фокусирано върху ежедневните ви дейностти, като разработване на меню, тестване на нови продукти и т.н.

Стартираме като партньор на голямата мултинационална компания Unilever Food Solutions, която със своите разпознаваеми марки като Hellmann’s, Knorr, Carte d’ е номер едно лидер в сегмента си вБългария и е надежден партньор в професионалната кухня.

Ние ще надграждаме постоянно, като нашата основна философия и стратегия е, като влезете в chefsplace.bg да намерите необходимите продукти, дори оборудване за вашето заведение.

Да си пожелаем успех и очаквайте от нас много интересни изненади, както продуктови, лоялни програми, така и много промоционални. Харесайте ни Фейсбук страницата chefsplace.bg, където ще можете да получавате повече информация.

Желаем ви успех.

Екип на Chefsplace.bg

Напиши отговор

Всички полета са задължителни

Име:
Имейл: (Не се публикува)
Коментар: